вівторок, 20 березня 2007 18:11

Черновецький привезе до України лідера тоталітарної секти

За сприяння мера Києва Леоніда Черновецького Україну відвідає пастор Лєдяєв, лідер релігійної організації "Нове покоління", що проповідує доктрину "Новий світовий порядок".

Українська організація "Культи і суспільство" знайшла в діях церкви і виступах її лідера порушення ряду українських законів. "Церкву" характеризують як псевдорелігійну тоталітарну секту. Крім того, пастора Лєдяєва, що влаштувався в Латвії, оголосили нев"їзним Росія, Казахстан, Вірменія і Білорусія. Також СБУ надіслала до посольства Латвії листа, в якому просить відмовити Лєдяєву в українській візі.

Проте, як повідомив пастор Лєдяєв, до України він був запрошений "божою людиною" - Леонідом Черновецьким, який, у свою чергу, нібито "підключив" Президента України Віктора Ющенка, і добився для Лєдяєва дозволу приїхати з правом проповідувати.

Зараз організація "Культи і суспільство" звертається з листом до Віктора Януковича з проханням щодо проведення незалежної експертної оцінки доктрини "Новий Світовий Порядок", яка пропагується в церквах "Нове покоління", і автором якої є громадянин Латвії Олексій Лєдяєв, пише Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький привезе до України лідера тоталітарної секти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути