субота, 18 вересня 2010 17:35

Черновецький повертає собі серйозний вплив на Київ - БЮТ

Черновецький повертає собі серйозний вплив на Київ - БЮТ
Найближчим часом команда президента Віктора Януковича не йтиме на конфліктні ситуації з мером Києва Леонідом Черновецьким.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко (БЮТ), повідомляє УНІАН.

За його словами, є інформація, що протягом останніх днів Черновецький "чітко і конкретно попередив" президента і Партію регіонів, що якщо й надалі будуть спроби "принижувати, нищити і залучати правоохоронні органи", то він напише заяву про свою відставку.

Віце-спікер зауважив, що наслідком цього буде проведення невідкладних виборів Київського міського голови.

"Цілком очевидно, що протягом останніх років радикально змінилася ситуація в місті Києві, оскільки ні президент, ні уряд, ні команда Партії регіонів не виступають з активною критикою дій команди Черновецького", - сказав Томенко.

"Ніхто з них не зацікавлений у виборах, оскільки розуміють, що їхня команда не переможе в місті Києві", - наголосив він.

За словами Томенка, "так звана команда Черновецького" нині знову повертає собі серйозний вплив на Київ.

Він зауважив, що трагедія політичної кон"юнктури, коли вибори призначаються або відміняються з огляду на готовність або неготовність "Партії регіонів брати участь в цих виборах", призводить до того, що добрі починання нинішньої влади навести лад у Києві наштовхнулися на необхідність співпрацювати з командою нинішнього мера.

Віце-спікер прогнозує, що після ліквідації райрад Києва на посади голів райдержадміністрацій будуть призначені і перепризначені ті фігури, які співпрацюють з командою Президента.

М.Томенко також не виключив, що на посадах голів райдержадміністрацій Києва з"являться представники Блоку Кличка, який підтримав рішення про ліквідацію райрад.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький повертає собі серйозний вплив на Київ - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути