неділя, 01 червня 2008 13:31

Черновецкий офіційно став мером Києва

Черновецкий офіційно став мером Києва
Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидата в мери Києва, що переміг на виборах, Леоніда Черновецького, мером Києва. Про це йдеться в ухвалі тервиборчкому. Це ухвалу комісія прийняла на своєму засіданні 31 травня.

"Київська міська територіальна виборча комісія ухвалює зареєструвати Київським міським головою - Черновецького Леоніда Михайловича", - сказано в ухвалі.

Підставою для реєстрації Черновецького послужило те, що 31 травня він подав в тервиборчком заяву про відмову від представницького мандата депутата Київської міської ради, куди він пройшов по списках блоку свого імені.

Комісія розглянула цю заяву і визнала Черновецького таким, що відмовився від мандата.

Згідно із законом "Про вибори депутатів Верховної ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад і сільських, селищних, міських голів" особа, вибрана мером, для реєстрації повинна подати в тервиборчком документ про звільнення з посади, несумісної з посадою мера або заява про припинення дії іншого представницького мандата.

Нагадаємо, що Черновеьцкий переміг на виборах мера Києва 25 травня, набравши найбільшу кількість голосів виборців, повідомляє Українські Новіні.

Зараз ви читаєте новину «Черновецкий офіційно став мером Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути