вівторок, 23 грудня 2008 17:49

Черновецький обіцяє підпорядкувати всіх собі особисто

Черновецький обіцяє підпорядкувати всіх собі особисто
Київський міський голова Леонід Черновецький має намір до кінця терміну своїх повноважень провести повну централізацію влади в столиці.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

"Моя філософія управління полягає в наступному: повна централізація. Я - дуже владна людина, і мої заступники. Повна централізація абсолютно всього того, що відбувається в Києві, абсолютно всього – централізація ЖЕКів, лікарень, шкіл. Всі підпорядковуватимуться особисто мені. За все я нестиму відповідальність перед киянами", - сказав мер.

Як він пояснив, мета організації такої влади в столиці – не дозволити, "щоб шахраї управляли містом". "Тому що 90% грошей в тіні, хабарі", - сказав мер.

"Я вам гарантую, що до кінця свого конституційного терміну я централізую все. Децентралізація – це шлях в нікуди. Незважаючи на те, що це якось впливає на демократію. Ну, з демократією ми зачекаємо, а з поліпшенням життя бабусь чекати не можна", - сказав Черновецький.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький обіцяє підпорядкувати всіх собі особисто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути