вівторок, 16 листопада 2010 18:26

Черновецький не захотів сказати "добрих слів" Попову

Черновецький не захотів сказати "добрих слів" Попову

Прем'єр-міністр України Микола Азаров поставив завдання перед главою Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим і його командою перетворити Київ на столицю європейської держави.

"Ми з вами повинні за дуже короткий термін часу перетворити Київ на столицю європейської держави", - сказав прем'єр у вівторок, представляючи Попова на посаді голови КМДА.

"Ми перед собою ставимо абсолютно реальні завдання і вміємо їх вирішувати", - додав Азаров.

У свою чергу, Попов подякував за виявлену довіру.

"Я розумію, що ця посада - це, в першу чергу, напружена щоденна робота, спрямована на подальший розвиток міста", - підкреслив він.

При цьому Попов нагадав, що у вівторок виповнилося 5 місяців з дня його призначення на посаду першого заступника голови КМДА. Він також зазначив, що за цей час його команді вже вдалося виконати певну роботу, але попереду набагато більше питань, які потребують вирішення.

Леонід Черновецький на представлення Попова не прийшов.

"Його, на жаль, тут немає, але багато можна було б сказати йому добрих слів, як належить. Але він, як ви розумієте, з Києва не йде, він залишається обраним киянами мером міста, і буде в межах своїх сил і можливостей сприяти вирішенню проблем, що стоять перед Києвом", - додав Азаров.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не захотів сказати "добрих слів" Попову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути