Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 18:00

Черновецький не піде на поступки вантажним перевізникам

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що він не має наміру йти на поступки вантажним перевізникам у питанні заборони в"їзду на територію Києва вдень важким вантажним автомобілям.

"Ми будемо послідовними, ми не підемо ні на які поступки в частині в"їзду в Київ вантажних автомобілів", - заявив Л.Черновецький на брифінгу. При цьому він наголосив, що "жодних проблем для вантажного транспорту й життєзабезпечення міста немає", оскільки вантажівки можуть проїжджати містом уночі. За словами мера, ситуація з дорожнім рухом у столиці покращилася.

Л.Черновецький зауважив, що всі проблеми страйків вантажних автомобілів ініціюють в урядових кабінетах, де в оточенні Юлії Тимошенко перебувають люди, які купили ці автомобілі й використовують перевізників. Мер також заявив, що знайде вихід із ситуації й не виключив, що це будуть "несподівані для Кабміну" рішення.

Міський голови висловив претензії на адресу МВС через тем, що воно не вживає заходів щодо страйкарів, які перекрили в"їзд у місто. "Те, що виставили вантажівки й погіршили рух - це кримінальщина. У країні із цим немає боротьби. Років 5 тому їх притягли би до кримінальної відповідальності", - заявив мер.

Він також висловив претензії на адресу Міністерства юстиції у зв"язку із судовими позовами поо заборону евакуації автомобілів, припаркованих у неналежних місцях. "Я думаю над тим, як мені поборотися з усіма шахрайськими міністерствами, які не дають нормально працювати київському транспорту. Я це рішення знайду. Я ні на копійку не профінансую силові відомства й створю якісь свої формування, якісь дружини для того, щоб ми виконували Конституцію", - заявив мер, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не піде на поступки вантажним перевізникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути