вівторок, 07 серпня 2012 15:05

Черкаські мажоритарники Кличка присяглися, що не стануть "тушками"

Черкаська обласна організація партії "УДАР" Віталія Кличка оголосила список мажоритарників по виборчих округах Черкащини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" заявили, що "усім серцем" прагнуть єднання з "УДАРом"

Так Андрій Кондратенко, заступник голови Черкаської обласної організації партії "УДАР", йде по 194 округу, Олександр Чуприна, консультант з питань енергоефективності управління виробництвом групи компаній "Брілюкс" — 195, Олексій Яценко, засновник та генеральний директор в ТОВ "ТЕПЛО-СИЛА ЛТД" — 196, Павло Філіпенко, директор ТОВ "Світ нерухомості - XXI" — 197, Андрій Колесник, екс-мер Сміли — 198, Василь Фурман, ректор Київського інституту банківської справи — 199, Антон Котвіцький, голова Уманської міської організації партії "УДАР" — 200.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" ще не визначилися з ким будуть співпрацювати у новому парламенті

"20 років наш народ бігає по штрафному полі й ніяк не може потрапити в ціль. Здавалося б можна було займатися тільки бізнесом, відпочивати, але це не в моєму характері, хочеться щось змінити в країні. Чому з Кличком? Бо не маю надії на тих, хто вже був при владі. Ми живемо погано, тому що крадемо і маємо країну повну корупціонерів, - заявив під час прес-конференції Олександр Чуприна. - Дивимося по телевізору з'їзди Партії регіонів, на яких автомобілях вони під'їжджають, гарно вдягнені, з галстуками, із зачісками, з медалями такі хальоні люди. На нашому з'їзді по всій алеї від проспекту Перемоги й аж до Виставкового павільйону стояли люди з прапорами партії "УДАР", не видно нічого напускного".

Кожен кандидат-мажоритарник від партії "УДАР" склав присягу, що він не вступить в союз із "регіоналами".

Зараз ви читаєте новину «Черкаські мажоритарники Кличка присяглися, що не стануть "тушками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути