четвер, 01 листопада 2012 16:39

Черкаська організація КВУ не розуміє, що відбувається в 194-му окрузі

Черкаська організація КВУ не розуміє, що відбувається в 194-му окрузі
Фото: radiosvoboda.org

На Черкащині не очікували, що підрахунок голосів буде таким складним.

"Однією з підстав величезної кількості оскаржень по 194-му окрузі стало те, що протоколи транспортували менше 6 членів комісій. І суд це визнає підставою для перерахунку голосів. Але ця недолуга норма закону не могла бути виконана ніде. За такою логікою можна перераховувати результати по всій країні. Підстави є несуттєві і не зрозуміло, чим керувався суд, - зауважив Юрій Сас, заступник голови Черкаської обласної організації Комітету виборців України. - Рішення суду виконувати звичайно треба, зобов'язана це зробити окружна виборча комісія. Скільки часу треба ОВК, щоб перерахувати голоси по 40 дільницях ми можемо лише здогадуватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахунок голосів виборців вступив у жахливу фазу - ЦВК

У КВУ не очікували, що підрахунок голосів буде настільки складним.

"Нам, як експертам з виборів, не дуже зрозуміло, навіщо це все роблять опоненти пана Булатецького, - зауважив Максим Михлик. - Немає ніяких юридичних чи законних підстав якось змінити ситуацію в окрузі і позбавити Булатецького перемоги. Те, що зараз відбувається у 194-му окрузі немає логічного пояснення".

У ще одному проблемному окрузі197-му й надалі не ведеться підрахунок голосів, комісії немає. Нардепи звертаються до ЦВК з проханням втрутитися в цю ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Черкаська організація КВУ не розуміє, що відбувається в 194-му окрузі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути