пʼятниця, 04 травня 2012 17:11

Черкаський "Удар Віталія Кличка" оновив свій склад

Черкаський "Удар Віталія Кличка" оновив свій склад
Фото: bazarua.net

Черкаська обласна організація партії "Удар Віталія Кличка" відновила свою діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владу треба очистити від колишніх комуністів, кадебістів, кучмістів і корупціонерів - Сич

"З огляду на те, що наближається виборча кампанія, незабаром буде сформовано передвиборчий штаб, тому й постала необхідність організувати черкаську обласну організацію. На сьогодні ми маємо 79 членів, за останніх два тижні наші ряди поповнилися на 50 осіб, ? заявив Віталій Іляшенко, голова Черкаського осередку. ? У наші плани будуть входити набір активних молодих людей, які зможуть повністю окупити нашу перебвиборчу кампанію і таким чином сформувати дільничні виборчі комісії.Нам також відомо, що в Черкаській міській раді є два депутати, які не працюють на інтереси партії. Можливо, їх виключать із фракції і з партії, оскільки ми хочемо сформувати новий імідж партії в Черкаській області".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Занадто різні ідеології у цих політичних сил - експерт про об'єднану опозицію

Політична партія "Удар" намагається залучати до своїх лав безпартійних осіб, які мали незначний політичний досвід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кличко — це є велика проблема для об'єднаної опозиції"

"Я думаю за найближчі 6 місяців нам вдасться виховати ту армію, яка зможе відстояти результати виборів в Черкаській області. Рейтинг політичної партії на минулих виборах був 3,3%, на сьогодні по Центральній Україні за даними опитування Центра Разумкова, - 9, 2 %, - сказав Іляшенко. ?? Партія буде робити ставку на пропорційну систему, оскільки необхідним є подолання загального відсоткового бар'єру і проходження депутатів за пропорційними списками і в другу чергу партія буде приділяти увагу кандидатам, які будуть представлені на мажоритарних округах. На з'їзді партії було прийнято рішення про створення молодіжного крила партії. Ми запрошуємо представників молодіжних організацій, які мають певний досвід цікавих акцій. Перші, хто відгукнулися — це обласний осередок Європейської молоді України. У минулому вони провели Європейський парад у місті. У цьому році також планується і я не виключаю, що на такий захід ми запросимо Віталія Кличка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські люди бояться радикалів і більше вірять політичним балаболам - націоналіст

Під час старту виборчої кампанії, у Черкасах також буде сформовано штаб. Черкаська організація має амбітні плани як і на парламентські вибори, так і на наступні місцеві.

Зараз ви читаєте новину «Черкаський "Удар Віталія Кличка" оновив свій склад ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути