понеділок, 07 листопада 2011 14:31

Черкаська опозиція просить заборонити в'їзд до ЄС Януковичу та Азарову

Черкаська опозиція просить заборонити в'їзд до ЄС Януковичу та Азарову

Представники об'єднаної опозиції Черкащини підготували листа до міжнародних організацій та посольств європейських держав з проханням заборонити в'їзд до ЄС українським високопосадовцям.

Про це на прес-конференції повідомив координатор об'єднаної опозиції Леонід Даценко, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Ідею нам підказали жителі міста, які звернулися до громадської приймальні, - сказав Даценко. – Вони пропонували заборонити в'їзд до Європи та блокування рахунків тим високопосадовцям, які замішані в антинародних, антидемократичних речах".

Опозиціонери серед загальноукраїнських лідерів назвали президента Віктора Януковича та прем'єр-міністра Миколу Азарова. Серед черкаських політиків невиїзними хочуть зробити губернатора Сергія Тулуба, міського голову Черкас Сергія Одарича, секретаря міськради Віктора Горкуна та керівника обласного УМВС Валерія Дернового.

"За нашою інформацією усі вони мають і рахунки, і майно за кордоном, – зазначив Даценко. – Ми розуміємо, що це не сприяє іміджу нашої держави на міжнародній арені. Але в той же час бачимо, що внутрішніх сил не достатньо, щоб змінити ситуацію в країні. Приклад арешту Юлії Тимошенко показав, що міжнародні організації можуть висловити своє вагоме слово на захист демократичних процесів в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Черкаська опозиція просить заборонити в'їзд до ЄС Януковичу та Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути