пʼятниця, 22 жовтня 2010 13:03

Через Путіна у Києві заборонили ще одну акцію протесту

Через Путіна у Києві заборонили ще одну акцію протесту

Окружний адміністративний суд Києва заборонив партії "За Україну!" проводити акцію з вимогою негайного звільнення міністра освіти та науки Дмитра Табачника.

Про це в п'ятницю повідомляє прес-служба партії.

В рішенні суду вказано, що з 24 по 26 жовтня в Україні відбудеться візит прем'єра Канади, а 27 жовтня - візит прем'єра РФ Володимира Путіна.

Відповідно до рішення суду "проведення масових заходів біля приміщення АПУ негативно вплине на імідж столиці України, що зумовить негативне враження вищих посадових осіб іноземних держав про країну в цілому".

Активісти партії "За Україну!" натомість проводять акцію на вулиці Лютеранській.

Голова міської організації партії Юрій Зубко заявив, що рішення суду в виключно політичним.

В'ячеслав Кириленко ще в день призначення Табачника міністром зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про його звільнення.

Також партія "За Україну!" з перших днів діяльності Табачника розгорнула широкомасштабну кампанію "STOP Табачник!".

Нагадаємо, що вчора Окружний Адміністративний суд Києва заборонив Київській обласній організації партії "Батьківщина" пікетувати будівлю президентської канцелярії.

За словами голови Київської обласної організації партії, Костянтина Бондарєва, суд мотивував своє рішення тим, що акція "бютівців" може спотворити враження гостей столиці про Київ.

"Суддя Качур ухвалив унікальне рішення, яке вражає своїм змістом. Нам відмовили у проведенні акції, мотивуючи це тим, цитую "вставлення наметів не лише створить антисанітарні умови, порушить правила благоустрою та заважатиме діяльності розташованого поруч вищого органу державної влади, а й негативно буде впливати на імідж столиці держави", - зауважив Бондарєв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через Путіна у Києві заборонили ще одну акцію протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути