Ексклюзиви
середа, 04 січня 2012 16:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Через недугу Тимошенко йде у ванну 15-20 хв - Власенко

Через недугу Тимошенко йде у ванну 15-20 хв - Власенко

Народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Сергій Власенко дізнався про можливість відвідин своєї підзахисної Юлії Тимошенко зі ЗМІ. Він побував у Качанівській виправній колонії, де утримують екс-прем'єрку.

Власенко був там учора і планує поїхати завтра.

"Якщо отримаю дозвіл від слідчих із служби безпеки. Але ж у нас (адвокатів - ред.) сьогодні немає офіційного дозволу на відвідування Тимошенко. Ми про це дізнались від ЗМІ, тому я поки що не можу говорити, що такий дозвіл однозначно буде", - зазначив він під час огляду виставки фоторобіт "Один суд часів Віктора Януковича" журналіста Мустафи Найєма.

Він також вкотре поскаржився, що за екс-прем'єркою ведуть постійне відеоспостереження і в камері горить світло цілодобово. За словами нардепа, стан її здоров'я досі критичний.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У камері Тимошенко є мікрохвильовка, пральна машина і душ

"Для того, щоб пройти до ванної, Тимошенко потрібно 10-15 хв. А начальник колонії каже, що вона може ходити. Я розумію, що їм хотілося б, щоб вона взагалі не ходила, не жила та не дихала", - обурився Власенко.

Нагадаємо, слідчий Служби безпеки України дозволив Власенку відвідувати Тимошенко постійно, а її донці Євгенії - двічі на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Через недугу Тимошенко йде у ванну 15-20 хв - Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути