Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 12:30

Через госпіталізацію Семенюк відклали будівництво гірничо-збагачувального комбінату

Заходи за участю глави Фонду держмайна Валентини Семенюк, намічені на найближчий час, зокрема підписання 20 вересня угоди про створення спільного підприємства (СП) для добудови Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (КГЗКОР), відкладені на невизначений термін через її госпіталізацію, повідомили у ФДМ. "Стан здоров"я Валентини Петрівни різко погіршився ввечері в середу, її госпіталізовано в державну клінічну лікарню "Феофанія" в Києві. Всі її поїздки - планувалися чотири області - поки відкладені", - сказав  представник Фонду.

Як повідомлялося, голова Фонду державного майна (ФДМ) України Валентина Семенюк раніше повідомила, що процедура оцінки майнового комплексу державного підприємства "Дирекція КГЗКОР" завершена і 20 вересня договір з УРМК про створення СП для завершення будівництва об"єкту буде підписаний прямо на підприємстві. При цьому вартість оцінки поки не розголошується.

Будівництво КГЗКОРу почалося в 1985 році, після розпаду СРСР його правонаступником стала Україна, уряд якої вирішив створити спільне підприємство, в якому державі належатиме 50%+1 акція, решта - російській групі "Металоінвест" і запорізькій "Смарт-груп", передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Через госпіталізацію Семенюк відклали будівництво гірничо-збагачувального комбінату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути