середа, 18 липня 2018 12:12

Центр Шабуніна звинуватили у поширенні фейків

Центр Шабуніна звинуватили у поширенні фейків
Адвокат Ігор Черезов (на фото) заявив, що твердження "Центру "імені Шабуніна" щодо причетності Руслана Журила до акції під САП 17 липня - це наклеп. Фото: Національна Асоціація Адвокатів України

Адвокат Ігор Черезов спростував як наклеп заяву Центру протидії корупції (ЦПК) про те, що Руслан Журило нібито причетний до акції під САП 17 липня на захист Назара Холодницького.

Про це адвокат повідомив у Фейсбук.

"Центр "імені Шабуніна", відомий своєю здатністю безслідно освоювати багатомільйонні західні гранти, вкинув черговий фейк про Руслана Журила. Причому "активісти" не заморочуються ні доказами, ні елементарною логікою. Мовляв, якщо Журило цього дня сидів у кафе, значить, він і торти міг купувати", - підкреслив Ігор Черезов.

"Це ж як треба було злякатися, щоб придумати подібну нісенітницю, і більш того, запустити її в ЗМІ? ЦПК не дружить не тільки з доказами, а й з елементарною логікою: фейкова справа, у якій проходить Журило, давно перебуває в суді, САП підтримала обвинувачення проти Журила. Так для чого йому захищати САП? Це повний абсурд", - пише захисник.

За його словами, "на фото ЦПК Журило мирно п'є каву в одному з фастфудів, який знаходиться в іншому місці - і навіть не в пішій близькості до місця тортометання".

"Я розумію, що незважаючи на наявність модного силового підрозділу з броньовиками, дорогими спортивними костюмами та елітними шкарпетками, вас налякали до гикавки метальники солодкого. Розумію, що наступний грант, який будуть вибивати собі "антикорупціонери", - на миючі засоби та памперси", - іронізує Черезов.

Адвокат підкреслив, що "ні Журило, ні хто інший, чиї інтереси ми представляємо, не має жодного стосунку до ранкових і денних скупчень грантоїдів і (або) тортометальників під будівлями НАБУ або САП. Твердження ЦПК є наклепом".

Зараз ви читаєте новину «Центр Шабуніна звинуватили у поширенні фейків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути