вівторок, 23 березня 2010 16:09

Cеминоженко переглядає "Дом-2"

Cеминоженко переглядає "Дом-2"

Віце-прем"єр Володимир Семиноженко дивіться телевізійне шоу "Дом-2". Про це він сказав на прямій телефонній лінії у редакції газети "Комсомольська правда":

"Коли я дивлюся "Дом-2" (а це цікаво подивитися) мені хочеться спитати, які висновки має зробити молода людина. Як вона буде вихована? Здається такі: можна займатися суцільною тусовкою, можна не ставити особливих вимог до стосунків, які у тебе є. А проблема - знайти своє професійне місце на задньому плані. І у мене є велике питання до цієї програми. Але я не хотів би, щоб це був мій тиск як людини, яка очолює відповідну комісію", - сказав віце-прем"єр.

Семиноженко координує Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі. Запевняє, що вона не повинна забороняти фільми та передачі.

"Заборонити найпростіше, - каже. - А як тільки заборониш, то обов"язково подивляться цей фільм. Буде цікаво - а що ж заборонили. Тим більш, що сьогодні дуже відкритий інформаційний простір. Можна знайти будь-який фільм ще до того, як він з"явиться у кінотеатрах", - сказав Семиноженко.

Каже, що обговорив з головою Нацкомісії Василем Костицьким які принципи етики та моралі мають панувати в українському суспільстві.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Cеминоженко переглядає "Дом-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути