середа, 12 грудня 2012 08:41

Чечетов розповів, хто просуває Рибака в Раді

Чечетов розповів, хто просуває Рибака в Раді
Михайло Чечетов: Рибак - це найкраща кандидатура на посаду спікера. Фото: liga.net

Кандидатуру Володимира Рибака на посаду спікера Верховної Ради запропонував глава Партії регіонів і кандидат у прем'єри Микола Азаров.

Про це заявив член політради ПР депутат Михайло Чечетов, передає Комерсант-Україна в публікаціїї "Выдвинули на передний план".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак може стати більш-менш притомним спікером - експерт

"Володимир Рибак - найкраща кандидатура на посаду спікера, він один з батьків-засновників Партії регіонів. Його кандидатуру висунув Микола Азаров", - повідомив Чечетов

Сам Рибак вчора не став прогнозувати, скільки депутатів проголосують за його призначення і хто буде обраний на посади його заступників.

"Завтра все побачите, йдуть консультації", - сказав він.

Чечетов також не сумнівається, що першим результативним голосуванням, яке проведе спікер Володимир Рибак, стане призначення Миколи Азарова главою уряду.

Він упевнений, що це стане можливим завдяки обміну з комуністами - регіонали готові підтримати їх кандидатуру на пост першого віце-спікера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції кандидатуру Рибака на посаду спікера вважають "не найгіршою"

"Проголосують не тільки представники Партії регіонів. Посада першого віце-спікера дістанеться Компартії. Ймовірно, вони запропонують Ігоря Калетника", - зазначив Чечетов.

"Ми будемо висувати свою кандидатуру на посаду першого віце-спікера", - заявив комуніст Олександр Голуб, не озвучивши, проте, імені претендента.

В опозиції заявили, що не претендують на посаду віце-спікера, яка за традицією закріплена за парламентською меншістю.

"Віце-спікер буде не наш, можливо, це буде представник "Свободи" або УДАРу, нам важливіше отримати керівні пости в кількох парламентських комітетах", - заявило джерело в керівництві партії "Батьківщина" за підсумками внутрішнього засідання, де, зокрема, було вирішено, що фракцію в Раді очолить Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов розповів, хто просуває Рибака в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути