Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 16:18

Чечетов про Голодомор в Україні: "Це був геноцид не росіян, а грузин над українцями..."

У голоді в Україні була винна система, в крайньому випадку - грузини Сталін і Берія, або євреї, але не сама Росія, переконує "регіонал" Михайло Чечетов.

"Голодомор торкнувся більшості радянського народу, однаковою мірою українців, росіян, білорусів, грузин. Можна говорити, що це був Геноцид системи влади над всіма національностями, але не геноцид росіян над українцями, - каже в коментарі ForUm Чечетов. - Якщо хтось намагається вести маревну дискусію, давайте подивимося, хто тоді стояв на чолі держави? На чолі стояв Сталін, грузин за національністю. На чолі репресивної машини стояв Берія, теж грузин. Виходить, це був Геноцид грузин над українським народом. Сталінське керівництво вийшло з ленінського уряду, в якому були лише два росіянина, інші - євреї. Чи означає це, що це був геноцид росіян над українцями?"

"В Асамблеї (Парламентська Асамблея Організації з безпеки і співпраці в Європі.) є розсудливі люди, не схильні до політичної кон"юнктури, - також прокоментував політик резолюцію ПА ОБСЄ, згідно з якою, голодомор не визнається Геноцидом. - У нас тема геноциду піднімається з однією метою: для того, щоб зробити ворогами українців і росіян. Світовій громадськості намагалися нав"язати цю думку, витрачалися величезні кошти з державного бюджету для поїздок різними країнами, агітацій. Це все робилося для того, щоб Україна швидше кинулася в обійми НАТО і США".

Зараз ви читаєте новину «Чечетов про Голодомор в Україні: "Це був геноцид не росіян, а грузин над українцями..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути