четвер, 07 березня 2013 18:24

Це звичайна риторика Яценюка, вибори президента у 2015 році відбудуться - політолог

Це звичайна риторика Яценюка, вибори президента у 2015 році відбудуться - політолог
Політолог переконаний, що ситуація з Власенком кардинально не вплине на президентські вибори у 2015 році. Фото: glavcom.ua

Заява лідера "Батьківщини" Арсенія Яценюка, що у 2015 році не буде президентських виборів, є не більше, ніж політична риторика.

Так вважає директор Київського інституту конфліктології і політичних досліджень Михайло Погребинський, про що він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Я нічого тут не бачу такого особливого й нового. Це така звичайна риторика Яценюка, - говорить він. - Я думаю, що зміст цієї заяви - просто продемонструвати таку рішучість у тому, що те, що відбулося з Власенком - абсолютно неприйнятно. Щоб усі це зрозуміли і так далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Ніяких виборів президента в 2015 році не буде. Ми йдемо піднімати людей

Політолог зовсім не сумнівається, що вибори президента України у 2015 році відбудуться, і ситуація з Власенком на них не вплине.

"Президентські вибори у 2015 році відбудуться. Я абсолютно в тому впевнений. І їх фальсифікувати так, як говорить Яценюк, буде просто неможливо. Це тут не пов'язано з такими незрозумілими речами, як із Власенком, про те, що він суміщає чи не суміщає - тут чорт ногу зламає. А вибори президента абсолютно очевидно, що відбудуться. Адже це увага суспільства, увага з-за кордону. Тому відмінити їх неможливо", - переконаний Погребинський.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу у Верховній Раді лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що ніяких виборів президента у 2015 році після рішення ВАСУ щодо Власенка точно не буде.

Зараз ви читаєте новину «Це звичайна риторика Яценюка, вибори президента у 2015 році відбудуться - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути