вівторок, 20 вересня 2011 17:33

"Це у Донецьку можна зашугати за футболки, у Києві ж такий фокус не пройде"

"Це у Донецьку можна зашугати за футболки, у Києві ж такий фокус не пройде"

Українці - традиційно протестна нація. Все, що в Україні забороняється, матиме успіх. Тому слід очікувати, що футболки із написом "Спасибо жителям Донбасса" стануть настільки популярні, що розповсюдяться за межі нашої держави.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив голова прес-служба ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

Зокрема, за словами політика, чим більше влада буде "ставити палиці", тим буде більш озлоблене суспільство. Як приклад, націоналіст навів акцію з розпродажу футболок "Спасибо жителям Донбасса" на Майдані Незалежності у Києві.

"Беркут" відрядив туди цілий спецзагін, який охороняв футболки, наче золотий запас держави. Обурені люди перебували на межі", - зауважив Сиротюк.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Беркут" вкрав 400 футболок з написом "Спасибо жителям Донбаса за президента ананаса"

"Свободівець" припустив, що в Україні може статись соціальний вибух - такий, як в арабських країнах. Для нього, за словами активіста, не потрібно великих акцій.

"Для цього необхідні маленька провокація влади і бурхлива реакція суспільства. Ми ж традиційно протестна нація. Якщо нам забороняють ходити у вишиванках, ми надягаємо вишиванки. Нам намагаються сказати: "Не можна вдягати камуфляжі", а десятки моїх друзів у Фейсбуці вже поміняли свої цивільні фотографії на світлини у камуфляжах", - підкреслив націоналіст.

На його переконання, все, що у нас забороняється, матиме успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопцю за футболку "Спасибо жителям Донбасса" прострелили руку

"Це найбільша дурниця, яку могла зробити влада - намагатись заборонити продаж футболок "Спасибо жителям Донбасса". Я думаю, що скоро з'являться англійські варіанти цього одягу. Вони будуть популярні і в європейських країнах. Це вже бренд", - вважає Сиротюк.

"На такі речі, насправді, не можна реагувати. А донецькі цього просто не розуміють. Вони не зрозуміли київської політики. Це у Донецьку можна закопати, застрелити, зашугати, закрити друкарні, і все буде ОК. У Києві такий фокус не пройде", - резюмував "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «"Це у Донецьку можна зашугати за футболки, у Києві ж такий фокус не пройде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути