середа, 19 червня 2013 18:45

"Це дитячий стиль поведінки" - експерт про Яценюка та Гриценка

"Це дитячий стиль поведінки" - експерт про Яценюка та Гриценка
Володимир Цибулько. Фото: epochtimes.com.ua

Поведінка опозиціонерів Анатолій Гриценко та Арсеній Яценюк — свідчить про "дитячий стиль поведінки".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Конфлікт довкола Гриценка свідчить про недосвідченість та нездатність прорахувати наслідки своїх заяв і кроків. Він позбавляє політичної перспективи Яценюка", - висловив думку експерт.

"Якщо Яценюк вважає себе справжнім лідером великої партії на сьогоднішній день, то він не повинен боятися внутрішньої критики, а тим паче переводити внутрішньопартійні дискусії у відкриту дискусію із поромними наслідками. Це дитячий стиль поведінки", - додав він.

Фракція Батьківщина звернулася до народного депутата Анатолія Гриценка з вимогою скласти депутатський мандат. В свою чергу, Гриценко запропонував Яценюку скласти також мандат, і лише в такому разі він погодиться скласти свій. Яценюк вважає пропозиції щодо складення ним мандату спецоперацією влади проти нього.

Нагадаємо, Гриценко часто виступає з критикою на адресу дій керівництва фракції Батьківщина. Раніше він заявляв, що Арсеній Яценюк та Олександр Турчинов з ключових питань приймають рішення удвох, а думка інших членів об'єднання, і навіть лідера партії Юлії Тимошенко, не враховується або замовчується.

Зараз ви читаєте новину «"Це дитячий стиль поведінки" - експерт про Яценюка та Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути