Ексклюзиви
субота, 02 квітня 2022 07:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це буде чисте смертовбивство" - Арестович розповів про призов росіян

"Це буде чисте смертовбивство" - Арестович розповів про призов росіян
Арестович звернувся до російських матерів. Фото: Офіс президента

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович вважає, що у росіян немає чим воювати, а російських призовників "кинуть" на війну з Україною.

Крім цього Арестович звернувся до російських жінок. Про це він заявив у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним.

"Тут не повинно бути ніяких ілюзій. Звичайно кинуть. Шановні російські баби, по-перше, зараз десь 50-60% строковиків буде. По-друге, у Путіна не залишилося ніяких резервів взагалі. Тому що на офіцерські посади в ті підрозділи, які Росія кидає, беруть осіб без вищої освіти", - зазначив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якби ми приєдналися до НАТО, то зробили б Альянс набагато сильнішим - Зеленський

Арестович звернувся до російських матерів.

"Вашим синам не буде чим воювати просто. Кинуть сюди на іржавій військовій техніці ... тобто, якщо це станеться – це буде чисте смертовбивство", - звернувся він до росіян.

Арестович додав, якщо в цій хвилі строковиків буде 50-60%, то в наступній таких буде цілих 80-90%.

"Тобто, це ваші сини, які не отримавши, як слід, військової підготовки, не маючи, як слід, озброєння, прийдуть на поживу нашим 35-45-річним мужикам, які є цвітом української піхоти, неймовірно злі, котрі щойно спалили елітні дивізії, з контрактників, з бойовим досвідомтощо. Можете уявити, ваші сини ... Вони бойового досвіду не отримали, вони стрельнути не встигнуть", - сказав.

Противник ніяк не може розпочати наступальну операцію з оточення в зоні ООС. Він завдає лише ракетних та артилерійських ударів. А це свідчить про неповну його готовність діяти на землі, заявив радник Офіса президента Олексій Арестович. "Загалом ситуація для нас - оптимістична. Співвідношення - 45 на 55", - додає він.

Зараз ви читаєте новину «"Це буде чисте смертовбивство" - Арестович розповів про призов росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути