Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 04:45

Царьов топлес поспілкувався з журналістами в приміщенні ГПУ
4

В автомобілі кандидата у Президенти України Олега Царьова, припаркованого біля офісу одного з телеканалів, активісти знайшли чотири ріжка від автомату Калашникова з набоями.

На місці вже працюють спіробітники МВС.

Також в салоні авто знайшли вогнепальну зброю, нашивки, одяг (в тому числі і військову уніформу) та документи (зокрема, дозвільні документи на гладкоствольну зброю).

Обурнені сепаратистськими заявами люди станом на 00:50 чекають Царьова, який мав вийти з приміщення телеканалу після закінчення програми, але політик досі не з'явився.

Натомість до людей вийшов ведучий програми Андрій Куликов.

О 2:15 після тривалих вмовлянь Царьов таки вийшов з будівлі ICTV. Він пройшов коридором ганьби, який йому влаштували мітингувальники. Люди кричали "Ганьба!", проклинали, кидались яйцями та співали нецензурну пісню "Путін *уйло".

Пізніше включили гімн України.

Царьов сів у машину "швидкої", яка мала його відвезти від будівлі телеканалу. Коли машина трохи проїхала, її зупинили, деякі мітингувальники намагалися розбити вікна в авто.

О 2:48 мітингувальники домовилися із міліцією про те, що Царьова пересадять із "швидкої" в автозак і доставлять в СБУ. Окрім того, мітингувальники писатимуть колективну заяву, щоб політика змогли притягти до відповідальності за посягання на територіальну цілісність України.

2:53 Царьова вивезли в білому бусику в невідомому напрямку, не дочекавшись автозаку.

3.40 станом на зараз Царьов перебуває в будівлі ГПУ на вулиці Різницька, 13/15

Пресу не пускають.

3.50 Журналістів пустили в передбанник ГПУ. В Генпрокуратурі повідомили, що готують офіційну заяву по Царьову, яку мають підписати усі присутні на дворі громадяни.

4.40 Царьов вийшов до журналістів

За матеріалами: hromadske.tv, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Царьов топлес поспілкувався з журналістами в приміщенні ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути