четвер, 01 грудня 2011 10:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівці" намагаються прорватися до Тимошенко крізь стіну беркутівців

"Бютівці" намагаються прорватися до Тимошенко крізь стіну беркутівців

Під Апеляційним судом Києва народні депутати від БЮТ- "Батьківщини" Роман Забзалюк, Сергій Міщенко, Андрій Шкіль та Володимир Яворівський намагаються прорвати кордон  беркуту.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Політики таким чином хочуть потрапити на засідання по попередньому розгляду скарги колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко у "газовій справі".

"Не пускають ні пресу, ні народних депутатів України, хоча процес відкритий. Абсолютно хамське ставлення з боку правоохоронців. Судова система показала своє справжнє обличчя. Якщо так починається апеляція, за якою стежить вся Європа, весь світ, то можна тільки уявити, що чекати від розгляду справи по суті", - розповів "бютівець" Андрій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Тимошенко у СІЗО несподівано навідалися представники Європи

За його словами, поки жодна людина, окрім адвокатів, не змогла потрапити на судове засідання, хоча це право гарантоване законом.

"Звучать різні липові відмазки, пресі підсовують конференц-зал, нам кажуть, що треба окреме судове рішення. Кажуть, щоб писали клопотання, і потім вирішать, кого пустити, а кого ні. Все це незаконно і свідчить, що немає жодних намірів у влади здійснювати апеляцію згідно із законом", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" намагаються прорватися до Тимошенко крізь стіну беркутівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути