Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2012 13:15

"Бютівець" визнав, що Євро-2012 займалися не святі та ангели

"Бютівець" визнав, що Євро-2012 займалися не святі та ангели
Володимир Бондаренко каже, що "регіоналам" треба більше робити, а не "ляпати язиками". Фото: glavcom.ua

Влада має можливості притягнути до відповідальності тих, кого вона вважає винним у розкраданні коштів під час підготовки чемпіонату Євро-2012.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Сьогодні Партія регіонів монополізувала весь державний апарат, включаючи Службу безпеки, прокуратуру та міліцію. Тому вони мають повну можливість притягнути до відповідальності всіх, хто займався питаннями Євро в минулому чи зараз. Чому вони цього не роблять – мені не зрозуміло", - зазначив він.

Коментуючи заяву "регіонала" Олега Надоші про те, що якщо опозиція має намір розслідувати розкрадання державних коштів, виділених на проведення в Україні Євро-2012, їй необхідно почати з діяльності уряду Юлії Тимошенко, депутат зауважив: "Він виконує найбрудніші завдання Партії регіонів. То розказував, що Податковий майдан пускав салюти не відомо, за чиї кошти, то його син в кафе на Хрещатику розраховувався із тими, хто був на мітингу проти опозиції. Сьогодні Надоша продовжує виконувати брудну роботу і виголошує безвідповідальні заяви. Нехай називає прізвища тих, хто вкрав. Якщо знайдуть, то нехай покажуть та доведуть, а не просто ляпають язиком".

За словами Бондаренка,  існують об'єктивні цифри, які свідчать про рівень витрат на приблизно однакові споруди в Польщі та Україні.

"Свідомо внесені пропозиції про безтендерні закупівлі товарів та послуг породили страшенні ціни, які скандально вибухали. Наприклад, як харківські лавки в метрополітені, які коштували, як золоті. Час дасть можливості оцінити трати та подивитися перелік підприємств та організацій, які задіяні в тій вакханалії. Це, в основному, фірми, підконтрольні та підпорядковані тим службовцям, які приймають рішення по закупівлях та оперують грошима. Настане час, коли до цього ми зможемо повернутися. Але на той час багато з тих, хто є фігурантами справ, переселяться у свої лондонські квартири", - наголосив "бютівець".

Політик впевнений, що треба з'ясувати, чому свідомо не були допущені іноземні інвестори, а вся підготовка велася за державні кошти.

"Я не кажу, що раніше були всі святі чи ангели. Але той рівень корупції та розкрадання, який розпочався в Україні після введення безтендерної закупівлі, феноменальний. Він має бути занесений у Книгу рекордів Гіннеса", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" визнав, що Євро-2012 займалися не святі та ангели ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути