вівторок, 17 січня 2012 16:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівець": Тимошенко не дають милиць, а вікна її камери завішано сіткою

"Бютівець": Тимошенко не дають милиць, а вікна її камери завішано сіткою

Екс-прем'єру Юлії Тимошенко, яка утримується в Качанівській виправній колонії (Харків), не дають ходунків або милиць, незважаючи на клопотання захисту екс-прем'єра, повідомив народний депутат Володимир Бондаренко (фракція "БЮТ-Батьківщина").

"Сказали, це недоцільно. Комісія, яка сьогодні працює у Юлії Володимирівни, дуже схожа на ті комісії, які працювали у концтаборах", - сказав він журналістам у вівторок у Харкові після відвідин колонії.

"Сьогодні безальтернативний погляд на стан здоров'я Юлії Володимирівни викликає підозри, що це може закінчиться однозначним летальним результатом", - підкреслив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова незаконно вилучила з лікарні медичну картку Тимошенко - Турчинов

Депутат зазначив, що йому і двом іншим депутатам - "бютівцям" Юрію Ганущаку та Олегу Тищенку - вдалося побачити вікна камери, де міститься екс-прем'єр. "Вони не тільки загратовані, а й затягнуті сіткою", - сказав Бондаренко.

На його думку, для Тимошенко створені особливі умови, які відрізняються "не в кращу сторону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко у камері роблять лікувальний масаж - тюремники

У свою чергу, Ганущак висловив думку, що така кількість кримінальних справ, порушених стосовно Тимошенко, має на меті ізолювати екс-прем'єра від спілкування з людьми, в тому числі і з народними депутатами, оскільки дозвіл на зустріч з Тимошенко дає тільки слідчий, а не керівництво колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремщики не хотіли рятувати Тимошенко, коли вона знепритомніла - донька екс-прем'єра

Зараз перед в'їздом в колонію встановлена ??імпровізована сцена для проведення акції соратників Партії регіонів - облорганізації "Молоді регіони", присвяченої 3-ї річниці підписання газових угод урядом Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": Тимошенко не дають милиць, а вікна її камери завішано сіткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути