Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2011 16:54

"Бютівець": Порушення нової справи проти Тимошенко - це агонія влади

"Бютівець": Порушення нової справи проти Тимошенко - це агонія влади

Порушення кримінальної справу проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко по боргам ЄЕСУ народний депутат Сергій Пашинський назвав провокацією, яка, в першу чергу, вдарить по самій владі.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Пройшло вже 16 років. У 2001 році Верховний суд України виніс по цій справі рішення. Є поняття строку давності і є рішення Верховного суду по Тимошенко. Крім того, справу порушено із цікавим формулюванням — не те, що вона вчинила злочин у 1997 році, а те, що вона у 1997 зробила спробу вчинити злочин. Це просто агонія чинного режиму і немає жодного відношення до юриспруденції. Янукович просто перейшов усі межі. Навіть межу самозбереження. Це провокація, яка вдарить по них у першу чергу", - наголосив він.

Депутат впевнений, що не існує підстав для притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності.

"Я вже казав, що якщо ви хочете провести процес проти Тимошенко в рамках чинного законодавства, то вам треба зробити одну річ — треба внести до Верховної Ради законопроект, де написати, що громадянка України, народжена в такому-то місці такої-то дати, яка має прізвище Тимошенко Ю.В. Підлягає негайному арешту. Чечетов повинен підняти руку, проголосувати. Янукович підпише цей закон і це буде законне рішення. А все інше — це рішення незаконні", - переконаний Пашинський.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": Порушення нової справи проти Тимошенко - це агонія влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути