пʼятниця, 01 червня 2012 11:07

"Бютівець" оголосив безстрокове голодування

"Бютівець" оголосив безстрокове голодування
Михайло Волинець оголосив голодування. Фото: glavred.info

"Бютівець" Михайло Волинець оголосив голодування.

Про це написав у Facebook його колега депутат Остап Семерак.

"Зараз перебуваю в Качанівській колонії з народним депутатом Михайлом Волинцем. Вимагаємо забезпечити право Юлії Тимошенко на зустрічі. Волинець оголосив в знак протесту безстрокове голодування", - написав він.

Сьогодні о 10.30 народний депутат України, голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець оголосив про голодування у зв'язку з тим, що йому не дозволяють зустрітися з Юлею Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба організації.

Начальник Качанівської виправної колонії №54 Харкова Іван Первушкін не дає можливості народному депутату Михайлу Волинцю зустрітися з екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Він порушує статтю 138 Кримінально-виконавчого кодексу, згідно з якою Юлія Володимирівна має право на тривале побачення. При цьому Іван Первушкін посилається на застарілий наказ, який є лише підзаконним актом, йдеться у повідомленні.

Саме тому на знак протесту Михайло Волинець  безстроково відмовляється від їжі.  4 червня він має бути на 101 сесії Міжнародної конференції праці у Женеві. Проте через голодування  не зможе взяти там участь.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" оголосив безстрокове голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути