вівторок, 13 грудня 2011 17:31

"Бютівці" збираються висунути Тимошенко на Нобелівської премію миру

"Бютівці" збираються висунути Тимошенко на Нобелівської премію миру

Колишнього прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко мають намір висунути на присудження номінації Нобелівської премії миру.

Зокрема, як повідомляє "Главком", посилаючись на прес-службу народного депутата Наталії Королевської, завтра, 14 грудня о 13:30 відбудеться прес-конференція на тему: "Висування лідера української опозиції Юлії Тимошенко на Нобелівську премію миру".

У прес-конференції візьмуть участь: Наталія Королевська, народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина"), голова Комітету ВР з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва та Євген Суслов, народний депутат України (фракція "БЮТ-Батьківщина"), голова ВМГО "Батьківщина Молода".

Нагадаємо, у серпні були спроби перейменувати вулицю у Луцьку на честь Тимошенко. Однак, голова виконавчого комітету Луцької міської ради Микола Романюк ветував рішення міськради від 17 серпня про перейменування з 1 лютого 2012 року 27 вулиць Луцька, у тому числі вулиці Лазо у вулицю Юлії Тимошенко.

Пізніше ідея перейменувати вулицю на честь екс-премєра зявилася і в місті Ковелі.

Наразі Тимошенко перебуває у Лук'янівському СІЗО за підписання "газових угод" з РФ у 2009 році. Крім того, 8 грудня Шевченківський суд Києва на виїзному засіданні безпосередньо у слідчому ізоляторі за поданням СБУ обрав екс-прем'єру ще один запобіжний захід у вигляді арешту - по справі щодо ЄЕСУ.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" збираються висунути Тимошенко на Нобелівської премію миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути