Ексклюзиви
середа, 21 березня 2012 12:25

"Бютівці" вимагають переголосувати постанову про асоціацію Україна-ЄС

"Бютівці" вимагають переголосувати постанову про асоціацію Україна-ЄС

Фракція "БЮТ-Батьківщина" вимагає повернутися і переголосувати за постанову про заяву Верховної Ради про підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

"Ми вимагаємо негайно повернутися до вчорашнього документу, переголосувати його з урахуванням абсолютно зважених наших пропозицій, підтримати це рішення всім складом Верховної Ради і лише після - направити до Європи", - заявив народний депутат Іван Кириленко на ранковому засіданні парламенту в середу.

"Підкреслю ще раз - гідний шлях в бажану Європу починається не з Києва, а з Харкова, а ключ від ще непрорубленного туди вікна лежить в Качанівській колонії (де утримують засуджену екс-прем'єрку Юлію Тимошенко - ред.)", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР побачили, як Брюссель гальмує парафування Угоди про асоціацію

Кириленко також зазначив, що у вчорашній заяві Верховної Ради немає жодного слова про звільнення політв'язнів, у тому числі Тимошенко і екс-глави МВС Юрія Луценка, "немає ні слова про верховенство права".

Нагадаємо, 20 березня Верховна Рада прийняла постанову, в якій закликала ЄС до якнайшвидшого підписання Угоди про асоціацію.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" вимагають переголосувати постанову про асоціацію Україна-ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути