четвер, 31 травня 2012 14:44

"Бютівці" розказали, коли назвуть імена чиновників із "чорного списку" США

"Бютівці" розказали, коли назвуть імена чиновників із  "чорного списку" США
Андрій Шкіль розказав про два списки чиновників "для покарання". Фото: obozrevatel.com

Поки що опозиція не може розголошувати імена тих чиновників та політиків, щодо яких можуть бути застосовані міжнародні санкції.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Шкіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів піймала БЮТ на черговому "фарсі"

"Так, мені відомо, хто входить до цього списку, але оприлюднення його буде у відповідний час, коли ці санкції будуть до них застосовані. Я вважаю, це правильно і власне у такий спосіб ми діємо", - зазначив нардеп.

Водночас він додав, що список поки що передали тільки на розгляд Сполучених Штатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США може заморозити рахунки українських олігархів

"До Європи ми поки що не зверталися. По-друге вже є законопроект, який розглядається у Сполучених Штатах з приводу ситуації в Україні, і заходів, яких може вжити Америка щоб не дати зруйнувати демократію в Україні, не дати прибрати її з лінії демократичного розвитку. Всьому свій час, нічого сенсаційнішого я повідомити не можу. Але я можу з впевненістю сказати, що всі ці кандидатури будуть розглядатися дуже уважно — і з короткого, і з довгого списку".

Як відомо, партія "Батьківщина" склала два списки українських чиновників — короткий і довгий - яких можуть торкнутися санкції США.

Андрій Шкіль пояснив, навіщо потрібні саме два списки: "Все дуже просто: є ті, хто сто відсотків мають відповідати, і ті, хто на розгляд Сполучених Штатів. Завжди першим застосовується короткий список, а потім довгий. Тобто, це така процедура".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без цього більше ніяких розмов з Європою не буде і Янукович залишиться наодинці з Путіним" - Чорновіл

"Мова не йде сьогодні про те, чи дослухається Захід, - продовжив політик. - Це не звернення, це інформація до законопроекту, бо ми знаємо, що він є. Це абсолютно правильна норма співпраці із законодавцями", - підсумував він.

Нагадаємо, що наразі в сенаті США знаходиться проект резолюції щодо України. В ньому йдеться про вимогу звільнити Юлію Тимошенко, а також відкликання посла з Києва та припинення видачі віз українським посадовцям.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" розказали, коли назвуть імена чиновників із "чорного списку" США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути