четвер, 21 червня 2012 09:32

"Бютівці" натякають "аборигену" Лавриновичу на відповідальність за брехню мас-медіа

"Бютівці" натякають "аборигену" Лавриновичу на відповідальність за брехню мас-медіа
Олександру Лавриновичу пригрозили судом. Фото: kds.org.ua

Члени партії "Батьківщина" нагадали міністру юстиції Олександру Лавриновичу, що будь-хто може постати перед іноземним судом. Так вони відреагували на заяву  міністра про те, що Україна не зобов'язана виконувати рішення іноземних судів.

Більш того, партійці вважають, що такою заявою міністр "намагається зберегти обличчя режиму" після гучних заяв президента та заступника генпрокурора Рената Кузьміна про причетність Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня.

"Головний юрист країни" повідомив сьогодні журналістам, що Україна не зобов'язана виконувати рішення іноземних судів. Вочевидь, влада готова виконувати лише рішення кишенькового Печерського районного суду", - йдеться у повідомленні прес-служби партії.

"Бютівці" впевнені, що подібні заяви є небажанням влади виконувати рішення незаангажованих судів і визнанням власної провини.

"Фізик" Лавринович мав би знати, що якщо абориген із Зімбабве буде розповсюджувати брехню в українських ЗМІ, то навіть громадянин Зімбабве може бути притягнутий до українського суду через свою брехню. Щоб не чекати, поки влада зрозуміє аналогію, розшифровуємо: українські аборигени, які тиражують брехню за кордоном так само, як і абориген із Зімбабве, можуть постати перед іноземною Фемідою, якщо брешуть іноземним мас-медіа", - наголосили "бютівці".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" натякають "аборигену" Лавриновичу на відповідальність за брехню мас-медіа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути