понеділок, 14 грудня 2009 10:10

БЮТівці відхрестилися від лохотронного бізнесу

БЮТівці відхрестилися від лохотронного бізнесу
Депутати від БЮТ Сергій Соболєв і Сергій Терьохін заявили про свою непричетність до лотерейної компанії "Українська національна лотерея".

Нагадаємо, депутат від БЮТ Антон Яценко заявив , що бютівці Терьохін, Соболєв і Віктор Уколов пов"язані з лотерейним бізнесом підприємства із 100%-ми іноземними інвестиціями "Українська національна лотерея", в діях якого зафіксовані несплата податків і недоплати за виграшами.

Зокрема, депутат Сергій Соболєв дізнався про звинувачення Яценка від журналістів. "Я вперше чую про таку компанію, як "УНЛ". Ні я, ні мої родичі не мають до неї відношення!", - запевнив народний депутат.

"Яценко телефонував мені тиждень тому, говорив, що хоче подати законопроект про лотереї, і натякав на якісь чутки про компанії, що займаються лотереєю, проте я швидко закінчив з ним розмову", - відзначив Соболєв. За його словами, заява Яценка пов"язана з тим, що Соболєв не допустив голосування згідно із законом про державні закупівлі, вигідного для Яценка.

Сергій Терьохін також відхрестився від причетності до "УНЛ". "Так, Яценко мені телефонував на позаминулому тижні і погрожував, що якщо я не підтримаю його законопроект по держзакупівлях, він знайде на мене компромат. Але мені це не страшно", - запевнив депутат.

За його словами, закон про держзакупівлі буде знову поставлений на голосування у Верховній Раді вже завтра і своїми заявами Яценко намагається натиснути на своїх же соратників.

Як повідомлялося раніше, Міністерство фінансів планувало перевірити діяльність компанії "Українська національна лотерея" на дотримання ліцензійних вимог, повідомляє "Дело".

Зараз ви читаєте новину «БЮТівці відхрестилися від лохотронного бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути