Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 14:56

БЮТівець подав до суду на "нашоукраїнців"

Народний депутат Антон Яценко (БЮТ) звернувся до суду щодо заяви своїх колег по коаліції Михайла Полянчича і Миколи Кульчинського ("НУ - НС").

Про це сьогодні повідомила прес-служба народного депутата.

Зокрема, Яценко вимагає спростування інформації, поширеної в Проекті ухвали про створення ТСК від 07 березня 2008 року, про нібито лобіюванні ним, як народним депутатом, інтересів Тендерної палати.

При цьому, як вказує прес-служба, в проекті документа не наведено жодного доказу на підтвердження таких фактів.

Нагадаємо, раніше народний депутат Антон Яценко вже подав позов до суду на газету "Ділова столиця" за розповсюдження свідомо недостовірних і дискредитуючих матеріалів. Зокрема, газета надрукувала матеріал, в якому указувалося про нібито наявні зв"язки між народним депутатом і Тендерною палатою. При цьому, газета не надала ніяких документальних підтверджень.

У відповідь, Яценко пред"явив довідку з ЄГРПОУ, в якій указується, що Яценко Антон Володимирович не значиться засновником Тендерної палати України, а також засновником суб"єктів підприємницької діяльності. Такі ж документи народний депутат надав і щодо своїх батьків, повідомляє Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «БЮТівець подав до суду на "нашоукраїнців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути