середа, 10 жовтня 2007 14:22

БЮТ звинуватив Росію в диверсії проти нового уряду

Перший заступник лідера БЮТ, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов вважає, що ситуація з боргами України перед Росією за газ свідчить про "диверсію проти України і її енергетичної безпеки", а також про розкрадання енергетичного ресурсу за участю представників діючого уряду.

"Ми не можемо розцінювати це інакше як свідома диверсія проти України, проти її енергетичної безпеки, проти всіх її громадян, які сподіваються мати тепло взимку, а також проти наступного уряду ", - заявив Турчинов на брифінгу в середу в Києві.

Раніше Турчинов пропонував терміново винести газове питання на розгляд РНБО.

Турчинов підкреслив, що таким чином "той міф, який нав"язувався у ході виборчої кампанії щодо успіхів уряду Януковича у досягненні стабільності в Україні, сьогодні рушиться щодня і доводить, що єдине, що вдалося уряду Януковича - це приховувати реальну інформацію у стані економіки країни".

"Найнебезпечніше це те, що коли залишається тільки декілька днів до опалювального сезону, ми залишаємося без газу", - відзначив Турчинов. Він також підкреслив, що цифра 8 млрд. куб.м, які планується викачати з газових сховищ України, може призвести до відсутності енергетичного балансу, передає Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинуватив Росію в диверсії проти нового уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути