Ексклюзиви
понеділок, 01 листопада 2010 12:17

БЮТ зробив перший крок до перевиборів

БЮТ зробив перший крок до перевиборів

Фракція БЮТ наполягає на включенні до порядку денного постанови про створення тимчасової слідчої комісії розслідування фактів блокування державними установами участі у виборчому процесі опозиції

Про це сказав заступник голови фракції Андрій Кожем'якін.

"Ми хотіли б додати сюди і розслідування грубих порушень виборчого законодавства під час місцевих виборів 31жовтня", - додав він.

За словами Кожем'якіна, фракція БЮТ і партія "Батьківщина" вважають, що місцеві вибори були проведені з грубими порушеннями Конституції та законодавства.

"Головне були проігноровані основні принципи демократичності виборів-чесності, рівності та прозорості. Внаслідок масштабних фальсифікацій, використання представниками влади адмінресурсу було повністю спотворене волевиявлення громадян", - зауважив "бютівець".

Кожем'якін також повідомив, що БЮТ зареєструє постанову про визнання недійсними виборів у Київській та Львівській областях, а також у місті Тернопіль.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ зробив перший крок до перевиборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути