середа, 10 березня 2010 15:34

БЮТ вимагає заблокувати картки "невідомих осіб"

БЮТ вимагає заблокувати картки "невідомих осіб"

БЮТ вимагає заблокувати картки депутатів, які систематично пропускають засідання Верховної Ради.

З відповідною вимогою фракція БЮТ звернулася до голови Верховної Ради Володимира Литвина.

При цьому БЮТ наголошує, що картками голосують "невідомі особи, намагаючись здійснити державний переворот".

Фракція в чергове заявляє, що Віктор Янукович переміг на президентських виборах завдяки маніпуляціям з виборчим законодавством, обману та фальсифікаціям.

"Зараз, такими ж методами формується коаліція в парламенті, і таким самим буде новий уряд. Тому ні у кого не виникає сумнівів: новостворена коаліція буде антиконституційною, і складатися вона буде із зрадників та політичних заробітчан", - наголошує БЮТ.

За словами фракції, "ті особи, які вже сьогодні голосують за відверто антиконституційні закони, завтра будуть у коаліції поза законом, зараз вони не представляють нікого, самі по собі – вони лише гарматне м"ясо, "витратний матеріал", який потрібен їм лише на один день".

"Вони йшли на вибори у складі тих політичних сил, які обіцяли відстоювати демократичні принципи розвитку України, боротися з корупцією, формувати прозору владу... вони зрадили цим принципам, зрадили своїх виборців", - заявляє БЮТ.

За словами БЮТ, "сьогодні у нас з"явилися новоспечені "рятівники", за окремими винятками, більшості з них сьогодні соромно приходити до сесійної зали".

"Однак, їх цілком влаштовує статус "тушки", яка тихо сидить на запічку і тішиться подачками і обіцянками, в той час, коли у сесійній залі голосують її карткою", - заявляє БЮТ.

Фракція наголошує: "Кожен депутат, який проголосував за закон, чи інший нормативний акт, який грубо порушує Конституцію – повинен нести персональну відповідальність".

Українська правда 
Зараз ви читаєте новину «БЮТ вимагає заблокувати картки "невідомих осіб"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути