Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 10:43

БЮТ вимагає відправити Саламатіна на медогляд через садизм

БЮТ вимагає відправити Саламатіна на медогляд через садизм

Фракція БЮТ-"Батьківщина" вимагає розглянути питання депутатів-сумісників.

Про це з трибуни Верховної Ради сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

Він поцікавився чи є нормальним те, що півроку депутатів, які перейшли на державну службу, не звільняють.

"Я хочу спитати генпрокурора чому Дмитро Саламатін, який очолює "Укрспецекспорт", досі є депутатом. Під час ратифікації "харківських угод" він перебив носа депутату від НУ-НС Володимиру Карпуку. Я маю ушкодження - півтіла синє від цього депутата-службовця", - наголосив Бондаренко.

Нардеп нагадав, що Саламатін 16 грудня у сесійній залі побив депутатів стільцем. Він вважає, що у глави "Укрспецекспорту" є нахили до садизму, тому він має пройти перевірку.

У свою чергу народний депутат від НУ-НС Борис Тарасюк заявив, що його політична сила також виступає за позбавлення депутатів-сумінсників мандатів, тому підготувала з цього приводу адміністративний позов. За його словами, спікер Володимир Литвин має підписати цей позов і направити його до суду.

Нагадаємо, з березня на двох стільцях "регіонал" Микола Злочевський (брав участь у бійці - ред.), комуніст Ігор Калєтнік, "литвинівець" Микола Шершун. З квітня - "регіонали" Володимир Демішкан, Микола Джига, Геннадій Васильєв, Дмитро Саламатін. З червня - Григорій Ілляшов, з жовтня - Леонід Фесенко. Для подання особистої заяви про складання депутатських повноважень закон відводить 20 днів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вимагає відправити Саламатіна на медогляд через садизм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути