Ексклюзиви
понеділок, 17 травня 2010 08:37

БЮТ вимагає покарати двох "регіоналів"

БЮТ вимагає покарати двох "регіоналів"

Опозиція буде вимагати притягнення до відповідальності двох народних депутатів від Партії регіонів Василя Стельмашенко та Андрія Пінчука, заявив нардеп від БЮТ Андрій Шкіль.

"Наша позиція буде послідовна щодо притягнення до відповідальності тих людей, які вчинили інші злочини в той же день (27 квітня, під час ратифікації харківських угод), і на наступний (мається на увазі Андрій Пінчук, який, за даними опозиції, на наступний день після прийняття присяги разом зі своєю охороною сильно побив сусіда)", - сказав Шкіль.

Шкіль заявив, що хотів би ознайомитися з думкою регламентного комітету з приводу подань на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів від НУ-НС Андрія Парубія та Юрія Гримчака.

"Я хочу бачити матеріали - в чому саме звинувачують наших колег-депутатів. Там складно було що-небудь побачити (у сесійній залі ВРУ). Я хочу знати, в чому проблема, я кілька моментів бачив, і це багато разів демонструвалося по телебаченню, як били Донія (народний депутат від НУНС Олесь Доній), чому в цій ситуації працює питання подвійних стандартів", - підкреслив народний депутат.

Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив про те, що народний депутат від Партії регіонів Андрій Пінчук, який нещодавно склав присягу у Верховній Раді, побив біля свого будинку юнака за те, що той зробив йому і його компанії зауваження, попросивши зробити тихіше музику.

За його словами, Семенчук отримав струс мозку, перелом щелепи, пошкодження внутрішніх органів. Пізніше, в лікарні, медики діагностували у нього також відшарування сітківки ока.

Інший регіонал Василь Стельмашенко 27 квітня бив депутата від опозиції Олеся Донія. Дії Стельмашенко зафіксовані на багатьох відеозаписах. Пізніше Доній був доставлений до лікарні зі струсом мозку.

Ліга
Зараз ви читаєте новину «БЮТ вимагає покарати двох "регіоналів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути