субота, 15 травня 2010 18:26

Депутати знімуть недоторканність з Парубія і Гримчака

Депутати знімуть недоторканність з Парубія і Гримчака

Партія регіонів проголосує за зняття недоторканності з "нунсівців" Андрія Парубія та Юрія Гримчака. Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив "регіонал" Михайло Чечетов.

"Ми правоохоронним органам просто надамо можливість оцінювати цих депутатів, як звичайних людей. Це не означає, що наша партія буде голосувати за те, щоб їх посадити до в'язниці. Це рішення потрібне, щоб у прокуратури були "розв'язані руки", - зауважив він.

За словами Чечетова, депутати повинні виконати обіцянку Віктора Ющенка про те, що "закон один для всіх" і припинити безлад у парламенті. "В цій ситуації є ще й моральна сторона. Вони принизили державний прапор. У часи війни люди прапор грудьми захищали, а тут в залі робили таке паскудство", - сказав депутат.

Нагадаємо, слідчий прокуратури Києва порушив кримінальну справу стосовно народних депутатів України Юрія Гримчака та Андрія Парубія за фактом незаконного впливу на голову Верховної Ради і народних депутатів з метою перешкоджання виконання ними службових обов'язків, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Йдеться про протести опозиції під час ратифікації у парламенті угоди про продовження базування російського Чорноморського флоту в Севастополі на 25 років.

У п'ятницю генеральний прокурор Олександр Медведько підтримав подання слідчого прокуратури Києва про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Ю. Гримчака та А. Парубія.

gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Депутати знімуть недоторканність з Парубія і Гримчака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути