пʼятниця, 02 травня 2008 10:30

БЮТ упевнений, що ніхто не хоче руйнувати коаліцію

БЮТ упевнений, що ніхто не хоче руйнувати коаліцію

Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко впевнений, що в розвалі коаліції після травневих свят основні політичні сили не зацікавлені.

Про це лідер фракції заявив в ефірі "5 каналу" у четвер увечері.

"Ні "Наша Україна", ні президент, ні наша політична структура (фракція БЮТ), ні прем"єр-міністр, ні я особисто ... як керівник фракції не зацікавлені в розвалі коаліції", - заявляє він.

Кириленко вважає, що "нову коаліцію створити буде неможливо".

Він позитивно оцінює роботу коаліції за три місяці поточного року. Зокрема, відзначає факт прийняття бюджету на 2008 рік і затвердження уряду.

Кириленко також охарактеризував проблему держбюджету як досить гостру, вказуючи на 9 млрд грн. заборгованості.

За його словами, уряд не може вносити зміни до бюджету на 2008 рік, оскільки "у нас мінус 9 млрд. по касі, велика загроза, у нас заблокована приватизація".

Проте, відзначив він, уряд направив листа у Верховну Раду з повідомленням про те, що будуть подані зміни до бюджету. Однак лідер фракції БЮТ не може однозначно прогнозувати можливі зміни.

Позитивно оцінюючи роботу коаліції за останні три місяці, Кириленко вважає, що закони СОТ, які повинна прийняти Україна, "варті року роботи". "Близько 150 країн світу живуть, працюють, торгують за єдиними світовими правилами. Ми будемо це теж робити", - впевнений лідер фракції БЮТ, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ упевнений, що ніхто не хоче руйнувати коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути