пʼятниця, 18 листопада 2011 13:54

БЮТ та "Фронт змін" злигались із Партією регіонів - "Наша Україна"

БЮТ та "Фронт змін" злигались із Партією регіонів - "Наша Україна"

Ухвалення закону про вибори народних депутатів за змішаною виборчою системою мінімізує шанси для проведення чесних виборів в країні та є реалізацією сценарію на збереження теперішнього режиму Партії регіонів, якій підіграли БЮТ та "Фронт змін".

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це йдеться у заяві цієї політсили.

На думку нашеукраїнців, прийнята змішана система виборів – це "пряма дорога до спотворення результатів голосування громадян через адміністративний тиск влади і прямий підкуп виборців на мажоритарних округах, політичну корупцію та торгівлю депутатськими мандатами  в парламенті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТі розповіли, як завадили регіоналам підкуповувати людей на наступних виборах

Крім того, політики вважають, що запровадження високого 5% виборчого бар'єру для партій спрямоване на недопущення приходу в парламент нових політичних сил та якісного оновлення влади.

"Це відверте ігнорування позиції понад 50% українців, які сьогодні не хочуть голосувати за великі партії, які уже неодноразово були представлені в парламенті", - заявили у "Нашій Україні.

Партія засуджує голосування за цей законопроект 62 депутатів від фракції БЮТ та 36 депутатів від фракції НУ-НС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада прийняла новий "Закон про вибори"

"Фактично в парламенті відбулася змова владної більшості і так званих головних опозиційних сил – Блоку Юлії Тимошенко та "Фронту змін" Арсенія Яценюка. Ці політичні сили зрадили свої публічні зобов'язання перед громадянами щодо запровадження виборів до парламенту за системою відкритих виборчих списків та з невідомих мотивів полегшили владі ухвалення цього недемократичного законопроекту", - йдеться у заяві.

"Ми переконані, що такі дії БЮТ і "Фронту змін" не мають нічого спільного з політичним компромісом та захистом інтересів громадян, і свідчать про те, що ці політичні сили не є реальною опозицією та колаборують з теперішнім антинародним режимом", - резюмували нашоукраїнці.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ та "Фронт змін" злигались із Партією регіонів - "Наша Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути