Ексклюзиви
пʼятниця, 12 вересня 2008 13:52

БЮТ порадив Ющенку піти у відставку

Блок Юлії Тимошенко вважає, що Президентові Віктору Ющенку варто подумати про відхід у відставку. Про це сьогодні заявив журналістам народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко.

"Перед просуванням ідеї дострокових виборів президентові варто подивитися на свій особистий рейтинг. Людині, яка ухвалює найважливіші рішення в країні, і яка не має підтримки українців, слід було б задуматися про відхід у відставку", - сказав Писаренко.

Депутат підкреслив, що можливі дострокові вибори не змінять розстановку сил у Верховній Раді України, і надії Президента про створення пропрезидентської більшості є нереальними.

Крім того, Писаренко нагадав, що БЮТ не веде переговори з Партією регіонів про створення коаліції і сподівається на повернення блоку НУНС в демократичну коаліцію.

Піисаренко упевнений, що дострокових парламентських виборів в Україні не буде, проте відзначає, що у випадку, якщо Президент вирішить оголосити дострокові парламентські вибори, необхідно також провести і дострокові президентські вибори, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ порадив Ющенку піти у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути