середа, 01 липня 2009 08:21

БЮТ порадив ПР проекспериментувати над своїми підприємствами

БЮТ порадив ПР проекспериментувати над своїми підприємствами

БЮТ не заперечує проти розгляду питання про підвищення прожиткового мінімуму на позачерговому засіданні парламенту у середу.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко в ефірі 5 каналу.

"Ми не заперечуємо, щоб таке питання розглядалося", - сказав він.

"Звісно, ми не будемо голосувати за це (підвищення прожиткового мінімуму), оскільки я би радив Партії регіонів спочатку проекспериментувати на власниках своїх підприємств, щоб вони зараз припинили скорочувати людей і підняли їм заробітну плату і так три місяці попрацювали", - заявив Томенко.

"Ми не заперечуємо поставити це питання, але якщо воно не отримає більшості, було би правильно рухатися далі", - зазначив віце-спікер.

Раніше повідомлялося, що Партія регіонів наполягає на негайному ухваленні закону про прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату.

Томенко заявив, що парламент у середу має шанс проголосувати за призначення міністрів.

"Що ми пропонуємо Партії регіонів...Уряд вніс кандидатури, ми проголосуємо за призначення, ми можемо набрати голоси, або не набрати, а потім ми готові проголосувати, витримати процедуру розгляду їхніх постанов про звільнення (міністрів)", - заявив він.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано проекти постанов про звільнення міністра освіти і науки Івана Вакарчука, міністра юстиції Миколи Оніщука, міністра культури Василя Вовкуна, міністра промпромисловості Володимира Новицького, міністра агрополітики Юрія Мельника, віце-прем"єра Івана Васюника.

Партія регіонів також вимагає звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «БЮТ порадив ПР проекспериментувати над своїми підприємствами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути