Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2011 12:12

БЮТ перевірить Януковича на рівень брехливості

БЮТ перевірить Януковича на рівень брехливості

Фракція "БЮТ-Батьківщина" буде наполягати на розгляді у п'ятницю питання декриміналізації політичних статтей Кримінального кодексу.

Про це в інтерв'ю журналістам у парламенті сказав заступника лідера фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Хочуть звільнити тих, хто підпадає під економічний злочин, наприклад, контрабандистів. Саме тому президент і вніс відповідний законопроект. Ми за такі формулювання голосувати не будемо", - зазначив бютівець.

За його словами, якщо більшість провалить голосування за декриміналізацію 365 ст. КК, за якою засудили Юлію Тимошенко, це буде відповіддю на обіцянки Віктора Януковича.

"Це відповідь буде і для нас, і для українського народу, і для світової спільноти, що фактично Янукович - брехун, який обіцяв у такий спосіб вирішити питання. Тому буде відповідне ставлення й до нього. А ми будемо реагувати, як і раніше - і у парламенті, і за його межами, вимагаючи припинення політичних репресій", - наголосив парламентарій.

Соболєв нагадав, що Тимошенко може спілкуватись лише з адвокатами, а депутатів до неї не пускають.

"Це свідчить про те, що умови утримання і все, що там відбувається, - це спроба зламати (Тимошенко - ред.). Але з першого дня було зрозуміло, що це їм не вдасться", - пояснив політик.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ перевірить Януковича на рівень брехливості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути