четвер, 23 жовтня 2008 14:08

БЮТ не зацікавлений приймати антикризову програму - Єфремов

Фракція БЮТ не зацікавлена в ухваленні урядової антикризової програми, вважає один з лідерів Партії регіонів, народний депутат України Олександр Єфремов.

Він сказав журналістам, що для себе "зробив висновок, що БЮТ єдина фракція, хто не хоче сьогодні в парламенті ухвалювати будь-які рішення, і вона не зацікавлена приймати антикризову програму".

Єфремов наголосив, що в той час, коли на Погоджувальній раді лідерів фракцій Верховної Ради йшло обговорення законопроектів, запропонованих урядом, "фракції БЮТ вже дали команду заблокувати трибуну".

При цьому Єфремов жорстко розкритикував антикризові заходи, запропоновані урядом. Він наголосив, що уряд пропонує збільшити податкові навантаження на економіку, тоді як в цивілізованих країнах в такій ситуації, навпаки, відбувається зниження податків.

Єфремов також наголосив, що уряд в обхід Конституції України хоче привласнити собі повноваження, які йому не належать.

За його словами, мова йде про те, що Кабінет міністрів хотів би "маніпулювати митними зборами в обхід законодавства України", а також займатися перерозподілом засобів між соціальними фондами, що не входить в компетенцію уряду.

Як сказав Єфремов, не відповідає законодавству України і пропозиція Кабміну про те, що у приватних підприємств в несудовому порядку можуть забирати майно, якщо виникають проблеми з кредитними установами.

Він вважає, що пропозиції уряду потрібно обговорити в парламенті і прийняти ті з них, які допоможуть вийти з кризи, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не зацікавлений приймати антикризову програму - Єфремов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути