понеділок, 19 квітня 2010 14:49

БЮТ не чекає від Росії дешевого газу

БЮТ не чекає від Росії дешевого газу

Росія може знизити ціну на газ для України, але на символічну суму. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат фракції БЮТ Андрій Шкіль.

"Ця ціна не буде нести економічного навантаження, а швидше буде політичною. Якщо б в Кремлі хотіли підіграти Януковичу, то вони б сказали: "Ми переглянули, все нормально, ми вам знизимо ціну, бо ви - хороші хлопці". Але Росія цього не робить.

Вона не знизить ціну, бо в цьому немає сенсу. А пообіцяти і не зробити зараз Росія не може собі дозволити", - зазначив він.

Депутат впевнений, що в ході візиту президента Росії Дмитра Медведєва до України буде обговорюватися питання базування Чорноморського Флоту Російської Федерації в Криму. "Я думаю, що буде досягнута домовленість про пролонгацію перебування флоту на невизначений термін", - пояснив Шкіль.

Він вважає, що з приходом нової влади відносини України і Росії потеплішали в односторонньому порядку. "Як в житті: вона його любить, а він її - ні. Тобто, ми любимо Росію, а вона нас - ні. Взагалі я вважаю, що ми зараз постійно йдемо на поступки Російській Федерації", - підкреслив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не чекає від Росії дешевого газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути