вівторок, 12 січня 2010 14:45

БЮТ на четвер скликає ще одну позачергову Раду

БЮТ на четвер скликає ще одну позачергову Раду
Фракція БЮТ ініціює скликання ще однієї позачергової сесію Верховної Ради на 14 січня.

Про це заявив БЮТівець Андрій Кожем"якін, повідомляє прес-служба БЮТ.

За його словами, фракція БЮТ ініціювала позачергове скликання на 13 січня з єдиним питанням на порядку денному: ухвалення законопроекту, який би зробив неможливим застосування масових фальсифікацій.

"Проте, Партія регіонів продемонструвала дивовижну спритність і перша зареєструвала постанову про скликання позачергової сесії 13 січня", - сказав Кожем"якін.

На його думку, позачергове засідання, яке скликала ПР - "це фарс і дармове виборче шоу, адже до порядку денного було внесено понад 70 питань, які не є актуальними і які не можна вирішити протягом одного дня".

"Я хочу заспокоїти представників з Партії Регіонів, хто вже святкує "велику перемогу". Наша фракція візьме участь у засіданні парламенту 13 січня. У той же час, фракція БЮТ вже ініціювала скликання позачергової сесії в четвер 14 січня", - сказав Кожем"якін.

За його словами, цього дня буде розглянуто законопроект, "який буде чітко регламентувати процедуру голосування виїзними урнами та внесення виборців до виборчих списків".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ на четвер скликає ще одну позачергову Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути