Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 13:40

БЮТ і НУ-НС можуть об"єднатися - Каськів

Об"єднання БЮТ і НУ-НС ще можливе. Але це має бути коаліція заради реформ, а не коаліція заради портфелів. Про це сказав народний депутат України від блоку НУ-НС, лідер "Пори" Владислав Каськів, коментуючи заяву лідера фракції БЮТ Івана Кириленка про те, що БЮТ виступає за відновлення коаліції з "Нашою Україною - Народною самообороною".

"Це просто спекуляція на почуттях виборців. Життя хоч чомусь має навчити політиків, навіть таких обмежених, як наші депутати Верховної Ради. Треба нарешті зрозуміти, що створювати коаліцію потрібно не заради того, щоб когось обрати прем"єр-міністром, а когось міністром, а заради того, щоб реалізувати спільний план дій", - зазначив політик.

Він вважає, що "якщо є бажання у кого завгодно створювати коаліцію, то необхідно покласти на стіл чіткий план спільних дій, а потім говорити про можливе створення коаліції, яка його виконуватиме. І це має бути коаліція заради реформ, а не коаліція заради портфелів. Тоді все можливо".

За його словами, якщо говорити про БЮТ як про потенційного партнера чи союзника, то ближче, ніж ця політична сила, у НУ-НС нікого не існує.

"Тому можна говорити, що таке об"єднання не тільки можливе, але й найперспективніше. Але тепер, на відміну від попереднього періоду, потрібно об"єднуватися заради спільних дій, а не заради портфелів", - резюмував Владислав Каськів.

Нагадаємо, голова парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко повідомив, що БЮТ виступає за відновлення коаліції з "Нашою Україною - Народною самообороною".

"Це наша політична мета: має бути більшість, яка працюватиме", - сказав він.

Кириленко зазначив, що його політичній силі "було би бажано повернутися у старий формат".

Він також підкреслив, що переговори про це ведуться постійно.

Разом із тим, Кириленко повідомив, що фракція підтримає створення будь-якої коаліції у ВР, щоб парламент працював, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ і НУ-НС можуть об"єднатися - Каськів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути