Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 08:01

БЮТ готовий до переговорів з Партією регіонів в Житомирі

У БЮТ готові до переговорів з Партією регіонів для врегулювання ситуації у Житомирській обласній раді та уникнення двовладдя.

Про це журналістам повідомив у Житомирі народний депутат України від БЮТ, голова Житомирської міської організації БЮТ Олег Черпіцький.

"Я вважаю, що опозиційна політична сила, яка зайняла третє місце на місцевих виборах в Житомирській області 2006-му, повинна бути представлена в керівництві облради", - сказав депутат.

За його словами, БЮТ готовий вести переговори в Житомирській облраді з Партією регіонів для врегулювання ситуації в облраді і нормального функціонування цього органу місцевого самоврядування.

При цьому Черпіцький уточнив, що, зокрема, більшість в облраді готова запропонувати Партії регіонів посаду заступника голови облради, висунутого фракцією, а також розглянути пропозиції щодо керівного складу комісій ради.

30 січня прес-служба Житомирської облради заявила про рейдерське захоплення обласної ради. За словами прес-секретаря голови Житомирської облради Віри Рачковської, "чергове засідання обласної ради сьогодні не відбулося, оскільки у залі зареєструвалося 40 депутатів, у зв`язку з чим голова обласної ради Синявська оголосила перерву на невизначений термін".

Разом з тим, 1 лютого депутати Житомирської облради більшістю голосів (49-ма голосами із 95 депутатів облради) обрали нового голову облради - лідера фракції БЮТ Віталія Француза.

У роботі сесії взяли участь голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Забела і прокурор області Микола Франтовський, а Синявська була відсутньою. У залі засідань також не були присутніми депутати від Блоку Литвина, ХДС, КПУ та Партії регіонів.

3 лютого Синявська у прямому ефірі Житомирського обласного телебачення заявила, що вважає Француза нелегітимним головою облради, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ готовий до переговорів з Партією регіонів в Житомирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути