Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2007 08:40

БЮТ: Єдиний успіх Кабміну Януковича - збільшення статку Ахметова

БЮТ: Єдиний успіх Кабміну Януковича - збільшення статку Ахметова
На думку одного з керівників кримського БЮТ, кандидата в народні депутати України шостого скликання від Блоку Юлії Тимошенко Сергія Веліжанського, уряд, очолюваний Віктором Януковичем, відзначився за час свого перебування у влади "небаченими масштабами дерібана землі".

"Уряд Януковича відзначився небаченими масштабами дерібана землі і особливо в тих регіонах, де вона найцінніша і, перш за все, в Криму", - сказав Веліжанський, повідомляє прес-служба кримської організації ВО "Батьківщина".

На думку Веліжанського, єдиний "колосальний успіх" Кабміну Януковича - збільшення статку Ріната Ахметова. "Ахметов збільшив свій статок у 2,5 раза - до 17,6 мільярдів доларів", - сказав Веліжанський.

Він заявив, що наступним урядом України "буде не уряд Януковича". "У цьому вже ні у кого сумнівів немає", - сказав він, висловивши впевненість, що новим прем`єр-міністром України стане лідер БЮТ Юлія Тимошенко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ: Єдиний успіх Кабміну Януковича - збільшення статку Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути